Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közbeszerzési konferencia - cégünk vezető szakértője előadásában

A 2014. évi új közbeszerzési irányelvek elfogadása szükségszerűvé tette a magyarországi közbeszerzési szabályozás átdolgozását is, hiszen az új irányelvek legtöbb szabályát 2016. év tavaszáig át kell ültetni a nemzeti jogba. Az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslat nem a korábbi törvényt módosítja, hanem teljesen új alapokra helyezi a közbeszerzési szabályozást, és egy alapvető reformot jelent az eddigi gyakorlathoz képest: új törvény, új megközelítési mód, új intézmények.

A jelenlegi tervek szerint a közbeszerzésekről szóló új törvény még 2015. november 01. napjával hatályba lép, a mindennapi jogalkalmazóknak tehát egészen rövid idő áll majd rendelkezésre arra, hogy az alapvetően új szabályokat megértsék és elsajátítsák.

A Jogi Fórum 2015. október 09-dikei konferenciáján Dr. Guba Zoltán ügyvéd, hivatalos közbeszerzési tanácsadó, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Kereskedelmi Jogi Tanszék meghívott oktatója mutatja be az új szabályokat, ezek helyes alkalmazását, konzultációs lehetőséget biztosítva a résztvevőknek. A konferencia programja elérhető itt.